Live Betting med Bet365

För ett decennium sedan var live betting fortfarande något nytt och erbjöds inte av alla spelbolag. Utbudet var relativt dåligt, och tämligen få marknader kunde spelas på det sättet.

Bet365 var ett av få undantag, då det var ledande inom denna sektor redan från början. Medan andra spelbolag var tveksamma eller fortfarande testade denna produkt, erbjöd Bet365 inte bara de största fotbollsligorna, utan även lägre nationella divisioner, basket, ishockey samt ett brett utbud av andra sporter.

Personligen har jag alltid varit ett stort fan av Bet365-plattformen. Trots att jag många gånger har utforskat andra spelbolags plattformar, har jag alltid med förtjusning återvänt till min favorit. Jag slår vad om att de flesta av er kommer känna likadant.

Panelen är väldigt enkel att använda, och du hittar snabbt de evenemang du är intresserad av, något som inte är fallet med andra plattformar. För en tid sedan gjorde jag ett test med mina vänner. Vi kom överens om 5 matcher, och alla skulle satsa på olika plattformar för att få mer än 3,5 mål i dessa matcher. För att göra det svårare, kom matcherna från olika ligor och sändes vid olika tidpunkter.

Registrering hos Bet365Registrering hos Bet365

Reklama

Gissa var det lättast att hitta och betta på dessa matcher? Naturligtvis på Bet365. Och dessutom mycket snabbare än på andra plattformar. Vad betyder det? Det betyder att plattformen är den mest intuitiva, där du kommer att hitta det du letar efter på snabbast möjliga sätt.

Plattformen erbjuder fotbollsmatcher i alla ligor i världen, basket, ishockey, tennis… Generellt sett, alla sporter.

Live-sändningar på Bet365

Med ett aktivt Bet365-konto får du tillgång till sändningar av otaliga fotboll-, ishockey-, och basketmatcher, samt ett brett utbud av andra sporter.

Det finns ingen annan plattform som kan konkurrera med Bet365 när det gäller antalet NBA-, NHL-, MLB- eller fotbollsmatcher. Generellt sett är detta den största sport-TVn i världen. Det enda kravet är ett aktivt konto hos Bet365. Personligen har jag länge använt Bet365 för att titta på alla matcher som intresserar mig.

Tack vare live betting och live streaming får du den ideala produkten. Det är något som alla som är intresserade av sportbetting måste medge. Tiden när bettingen avslutades då en match började är sedan länge förbi. Tvärtom. I tider av avancerad teknik har bettingen bara börjat.

Nyligen läste jag statistik som visar att över 60% av betting är live-betting. Och det här procenttalet har ständigt ökat. Tack vare live-betting i kombination med mobil teknik kan du njuta av sporten när och var som helst.

Registrering hos Bet365Registrering hos Bet365

Reklama

Bet365 – funktionen ”Stäng spel”

För att minimera din förlust, tack vare funktionen ”Stäng spel” kan du avsluta ditt spel när som helst och ta ut en del av din vinst innan evenemanget är slut, eller om resultatet i en pågående match är ogynnsamt för dig. Den här funktionen blir alltmer populär, och på Bet365 är den till och med bättre än den som erbjuds av andra spelbolag. Du kan bara ta ut en del av din insats, och den återstående delen måste vara kvar tills matchen är över.

Med lite skicklighet blir den här funktionen mycket användbar. Jag har använt den många gånger och den har låtit mig avsluta min insats med ett positivt saldo.

Om din favorit leder med 1-0 tio minuter före matchens slut kanske det är bättre att ta ut en del av vinsten än att förlita sig på en osäker ”full” vinst. På tio minuter och tilläggstid kan mycket hända. Tack vare det här alternativet kommer en del av din vinst att krediteras ditt konto.

Självklart måste alla, på egen hand, utreda hur det här alternativet bäst används. Jag vill bara uppmärksamma att det finns, och att det är värt att bekanta sig med det.

Sammanfattningsvis, enligt min erfarenhet med live-betting på Bet365, är detta det bästa erbjudandet av den här typen på marknaden. Jag har använt många olika plattformar och jag har erfarenhet av många spelbolag. I det avseendet är Bet365 en absolut ETTA.

Relevanta nyheter