Hur registrerar du dig hos spelbolaget Bet365 ?

Bet365 är ett av de bästa online-spelbolagen i världen, och för mig är det grundläggande att ha ett Bet365-konto. Nedan delar jag med mig av mina erfarenheter från registreringen och beskriver detaljer du bör vara uppmärksam på.

Så här registrerar och öppnar du ett konto hos Bet365:

– Börja med att klicka på ”Bli medlem”-knappen i det övre högra hörnet av skärmen och fyll i registreringsformuläret

– Observera att registreringsformuläret måste fyllas i mycket noggrant. Inga fel tolereras. Om du gör ett fel kommer du inte att kunna ta ut pengar i framtiden. Och det är en nyckelfråga för dig

– När du har fyllt i och accepterat registreringsformuläret kommer du få ett e-postmeddelande från Bet365 med information om den korrekta registreringsprocessen

– Nu kan du logga in på ditt nya konto och göra din första insättning

Hela den initiala registreringsproceduren tar troligtvis inte mer än 5 minuter. Ditt konto är nu redo att användas.

Registrering hos Bet365Registrering hos Bet365

Reklama

Verifiering av Bet365-kontot: KYC-proceduren (Know Your Customer)

Om du i början stöter på problem med ditt Bet365-konto kan det bero på att du har misslyckats med att slutföra KYC (Know Your Customer) verifieringsprocessen.
Jag kunde till exempel inte ta ut pengar från mitt konto förrän jag hade genomfört verifieringen. Du kommer troligen behöva göra samma sak. Därför är det nödvändigt att göra det så snart som möjligt. Verifieringen krävs på grund av juridiska förpliktelser och bör inte betraktas som ett hinder som Bet365 har infört.
För detta ändamål blev jag ombedd att skicka en kopia av min ID-handling. Jag hade möjlighet att välja mellan ett pass och ett ID-kort. Du kan dessutom bli ombedd att skicka ett dokument som bekräftar din bostadsadress. Det kan vara en gas- eller elfaktura eller ett bankkontoutdrag med din adress.
Först efter godkännande av dessa dokument blev mitt konto fullt aktiverat och jag kunde göra uttag.

Bet365-verifiering: 4-siffrig säkerhetskod

Av säkerhetsskäl och för att verifiera en person, tilldelas varje användare en 4-siffrig säkerhetskod. Du kommer att kunna skapa denna kod efter en lyckad registrering. Det kommer att vara nödvändig att kontakta kundtjänsten för identitetsverifiering.
Om du glömmer din säkerhetskod kan du återställa den genom att kontakta supportteamet. Att komma ihåg denna kod hjälper dig att undvika onödiga problem i framtiden.

Lösenord till Bet365-konto: vad ska du göra om du glömmer ditt lösenord

Ibland händer det att du glömmer ditt kontolösenord. Det hände även mig efter semestern. Vad bör man göra?
För att återställa mitt lösenord behövde jag en 4-siffrig säkerhetskod. Det nya lösenordet skickas till den e-postadress som angavs vid registreringen.
Om du glömde ditt lösenord och fortsätter att försöka logga in, glöm inte att det bara finns 4 försök tillgängliga. Efter det blockeras kontot, och du måste kontakta kundtjänsten. Om du har försökt logga in på ditt konto två gånger (utan framgång) är det bättre och mer praktiskt att kontakta kundtjänsten innan du försöker igen.

Registrering hos Bet365Registrering hos Bet365

Reklama

Bet365-konto: tillfällig blockering eller permanent avstängning

Bet365, likt de flesta andra spelbolag, ger sina kunder möjlighet att tillfälligt eller permanent blockera sina konton. Om du upplever att du har ett spelproblem eller helt enkelt vill ta en paus från spelandet kan du tillfälligt blockera ditt konto.
Under den angivna perioden kommer du inte att kunna använda Bet365-funktioner, och din rätt till inloggning återställs då den angivna tidsperioden löper ut. När jag åker på semester, blockerar jag mitt konto i en månad.
Om du känner att du har ett spelproblem kan du stänga ditt konto permanent. Observera dock att avstängningen av kontot är oåterkalleligt. Kontot kan aldrig återaktiveras, och du kommer varken att kunna öppna ett nytt konto eller registrera dig på nytt hos Bet365.
Nu när du har fått en överblick över alla mina erfarenheter kopplade till Bet365-kontot behöver du bara välja en betalningsmetod och göra din första insättning. Jag kommer att dela med mig av mina erfarenheter gällande insättningar och uttag från Bet365 i sportspel-se.com/insattning-och-uttag-av-pengar-fran-ett-bet365-konto .

Relevanta nyheter