Insättning och uttag av pengar från ett Bet365-konto

Som marknadsledande spelbolag erbjuder Bet365 en omfattande mängd av betalningsmetoder. De är många, och det är svårt att beskriva alla. Framför allt, om de flesta inte använder fler än två betalningsmetoder. Det är bra att det finns så många alternativ – det stora utbudet gör det möjligt för varje spelare att hitta den metod som passar hen bäst. Jag använder endast betalkort för insättningar och uttag.

Generellt sett, den enda skillnaden jag har märkt mellan olika betalningsmetoder är mini- och maxbeloppen för insättningar. Därför bör du ta hänsyn till detta när du väljer din betalningsmetod.

Registrering hos Bet365Registrering hos Bet365

Reklama

Valet av metod är också mycket viktigt på grund av att framtida uttag endast kan göras till samma konto och med samma metod som användes för insättningen.

Pengar kan inte tas ut med hjälp av ett betalkort eller en elektronisk plånbok. Principen är enkel: du kan ta ut pengar på det sätt du satte in dem. Ta dig därför tid för att noga överväga ditt val av betalningsmetod.

Betalningar till och uttag från Bet365: kontoverifiering

Det här är en annan viktig fråga. För att kunna göra uttag, måste ditt konto bli verifierat. Jag verifierade mitt konto omedelbart efter att jag öppnade det. Det förekommer ofta klagomål på internetforum om att spelbolag inte vill betala ut pengar. Sanningen är att enligt lagen, kan ett spelbolag inte betala ut pengar från ett overifierat konto. All information om kontoverifiering hittar du här:

Det är också viktigt att alla uppgifter i registreringsformuläret överensstämmer med de uppgifter som skickades in för verifikationsändamål. Om det finns avvikelser, kommer din utbetalning att blockeras.

Kom ihåg att inte uppge felaktiga uppgifter. Det är det enklaste sättet att få dina uttag stoppade.

Personligen kan jag inte minnas något fall där någon med ett verifierat konto och som följde reglerna inte fick sitt uttag godkänt. Om någon på ett forum påstår att ett spelbolag felaktigt har nekat deras uttag, är det oftast inte en 100% sann bild av situationen. Den typen av incidenter beror vanligtvis på en ofullständig registrering eller missbruk av bonusar 🙂

Bet365-betalningar – kreditering

När det gäller insättningar och uttag, är även hanteringstiden för kreditering av pengarna viktig. Om jag sätter in pengar med mitt betalkort krediteras det omedelbart på mitt konto. Uttag däremot tar inte längre än 2 arbetsdagar. Kontrollera perioden som gäller för metoden du kommer att använda dig av.

Bet365-betalningar – begränsningar

Om du har märkt att du spenderar mer pengar än du borde, låter Bet365 dig begränsa både beloppet samt frekvensen för dina inbetalningar. Detta är en utmärkt funktion som ger dig en bättre kontroll över dina insättningar och spel.

Relevanta nyheter