Bet365-betting på mobila enheter

Bet365 erbjuder alla sina tjänster dvs. betting och andra produkter som exempelvis kasino eller poker via en mobil app för telefon och tablett. Det betyder att du kan använda tjänster på din bettingportal utan att öppna din dator!

Du kan använda den mobila versionen av bet365 om du har en mobil enhet med ett av följande system:

iOS (iPhone, iPad)
Android
BlackBerry
Windows Phone

Om du har en telefon/tablett med iOS och Android systemet kan du använda en speciell bettingapp som har flera funktioner än den vanliga appen bl.a. kan du titta live på sport i bet365 player.
Det betyder dock inte att du som har en Blackberry enhet eller en enhet med Windows systemet inte har tillgång till bettingportalen. Det är inte så, för det finns en vanlig webbsida, ingen app med vanliga funktioner som t.ex. idrottsbetting, live resultat eller hantering av ditt konto (insättningar/uttag).

Bet365 registrera »
Det enklaste sättet att ladda ner bet365 appen är att skriva bet365.com i sökmotorn och följa anvisningarna för installation av program.

Om du har en iPhone eller iPad kan du finna bet365 mobile i din App Store.

Om du har en Blackberry telefon eller en telefon med Windows systemet ska du öppna bettingportalens webbsida i sökmotorn för att få tillgång till bet365 mobile.

När du redan har en app på din mobil som du har laddat ner från Bet 365 webbsidan har du tillgång till alla bettingtjänster. Du kan naturligtvis betta på spel, med du har även tillgång till “live” spel. Du kan titta på alla “live” matcher var som helst du befinner dig. Många bettingportaler erbjuder tjänster på mobila enheter. Men bara få erbjuder en möjlighet att titta på “live” spel.